Kosten

Nieuwe zaken

Een eerste oriënterend gesprek is tot een halfuur kosteloos, daarna geldt er een uurtarief van € 159,- exclusief btw. Tijdens het oriënterend gesprek wordt er een inschatting gemaakt van de zaak en bepalen wij op welke wijze de zaak het beste aangepakt kan worden.

Second opinion

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of twijfelt over de wijze waarop uw zaak door uw belangenbehartiger wordt behandeld. U kunt in dat geval u ons benaderen voor een second opinion.

Fixed fee of uurtarief

Als ondernemer of particulier wilt u grip houden op de kosten en daarom kunnen wij u vooraf een gepast prijsvoorstel doen, een zogenaamde ‘fixed fee’. Wij willen namelijk niet dat u voor verrassingen komt te staan. Echter is het ook mogelijk om op basis van een uurtarief van € 159,- exclusief btw gebruik te maken van onze dienstverlening.

Rechtsbijstandverzekering

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, dan heeft u recht op een vrije juridische specialist keuze -op grond van de wet- als er een procedure loopt of noodzakelijk wordt. Hierover geven wij u graag advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op